Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza. Se rumenesc in untdelemn 2 cepe taiate marunt cu o jumatate ceasca de orez spalat. Se adauga cate putina ap
Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza. Se rumenesc in untdelemn 2 cepe taiate marunt cu o jumatate ceasca de orez spalat. Se adauga cate putina apa, pana incepe orezul sa fiarba. Se pune sare, piper si o jumatate ceasca de stafide fara samburi, spalate si alese. Se amesteca totul bine cu o lingura de vin alb. Se umple crapul de la burta, nu prea plin, caci orezul se mai umfla la foc. Se coase, ca sa nu curga umplutura. Se aseaza intr-o cratita lunga cu putina apa cu sare. Se unge bine cu untdelemn, se da la cuptor. Se coace la foc potrivit, cam o ora. Din cand in cand mai trebuie uns. Inainte de a se servi se scot atele.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaClatitele marocane sunt extrem de usor de pregatit, si parca au ceva in plus fata de cele cu care am fost obisnuiti toata...
Desert clatite marocaneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii