Crap umplut delicios

Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap mare
  • 1 pahar de ulei
  • 2 cepe
  • 50 g stafide
  • piper
  • sare
  • un mar
  • 50 g nuci macinate
  • icrele de la crap
  • o jumatate de franzela
  • un pahar cu lapte
  • un castravete murat
  • 4-5 masline si
  • un pahar de vin.

Mod de preparare

Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare, dupa care se lasa sa stea o jumatate de ora. intr-o cratita se pun patru linguri de ulei si ceapa tocata marunt la calit pe foc mic ca sa se inmoaie bine, apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu stafidele, nucile, marul ras pe razatoare, icrele spalate, paine inmuiata in lapte si stoarsa bine, sare si piper. Se amesteca toate la un loc, apoi umplem pestele, dupa care il coasem la burta si-l asezam intr-o tava.
Se face un sos din ulei, ceapa taiata solzi, castravetele murat taiat marunt, patru sau cinci masline fara samburi si un pahar de vin. Peste acest sos punem pestele si dam la cuptor sa se friga la foc mic.


Crapul umplut se serveste decorat cu lamaie si telina tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia