Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie.
Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare, dupa care se lasa sa stea o jumatate de ora. intr-o cratita se pun patru linguri de ulei si ceapa tocata marunt la calit pe foc mic ca sa se inmoaie bine, apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu stafidele, nucile, marul ras pe razatoare, icrele spalate, paine inmuiata in lapte si stoarsa bine, sare si piper. Se amesteca toate la un loc, apoi umplem pestele, dupa care il coasem la burta si-l asezam intr-o tava.
Se face un sos din ulei, ceapa taiata solzi, castravetele murat taiat marunt, patru sau cinci masline fara samburi si un pahar de vin. Peste acest sos punem pestele si dam la cuptor sa se friga la foc mic.
Crapul umplut se serveste decorat cu lamaie si telina tocata marunt.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii