Se adauga peste lapte o jumatate de ceasca de apa si se pune pe foc. Cand a inceput sa dea in clocote, se adauga pestele si se lasa sa fiarba la foc m
Se adauga peste lapte o jumatate de ceasca de apa si se pune pe foc. Cand a inceput sa dea in clocote, se adauga pestele si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 min. Se scurge pestele, se adauga cateva lingurite de orez fiert si zdrobit bine si se serveste cu putin unt topit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii