Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu mai
Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu maioneza si cu mustarul de Dijon. Se unge o tava cu putin ulei, se pun fileurile de peste in tava si se ung din belsug cu amestecul de maioneza+mustar+iaurt. Se presara desupra amestecul de paine+parmezan+patrunjel. Nu se pune apa caci isi va lasa iaurtul zeama. Se baga la cuptorul preincalzit (450F/230C) timp de 15 minute sau pana cand pestele este facut (eu l-am lasat cam 18 minute). Painea de deasupra va deveni crocanta.
Pofta buna! Reteta File de peste " a la dijonnaise" a fost propusa de ralescu pe forum culinar.ro Alte retete cu peste: File de peste cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii