Fileul de peste cu citrice este absolut delicios. Pestele se coace la cuptor in sosul aromat, primind astfel o aroma incredibila.
Fileurile se dezgheata si se lasa la zvantat intr-o strecuratoare.
Se ung cu ulei si de dau cu sare si piper dupa preferinta apoi se presara cu rozmarin, si se pun la rece 30 de minute.
Dupa trecerea timpului se prepara marinata din ingredientele de mai sus si se pregatesc folii de aluminiu suficient de mari sa impachetam pestele.
Se unge fiecare folie cu marinata, se aseaza fileurile apoi se toarna peste toate patru egal marinata ramasa.
Se strang foliile, se pun in tava unul langa altul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 10 minute.
Dupa trecerea timpului se desface folia pestilor si se mai baga la cuptor 5 minute sa se evapore sosul ramas.
Reteta File de peste cu citrice a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii