Fileul de peste cu citrice este absolut delicios. Pestele se coace la cuptor in sosul aromat, primind astfel o aroma incredibila.
Fileurile se dezgheata si se lasa la zvantat intr-o strecuratoare.
Se ung cu ulei si de dau cu sare si piper dupa preferinta apoi se presara cu rozmarin, si se pun la rece 30 de minute.
Dupa trecerea timpului se prepara marinata din ingredientele de mai sus si se pregatesc folii de aluminiu suficient de mari sa impachetam pestele.
Se unge fiecare folie cu marinata, se aseaza fileurile apoi se toarna peste toate patru egal marinata ramasa.
Se strang foliile, se pun in tava unul langa altul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 10 minute.
Dupa trecerea timpului se desface folia pestilor si se mai baga la cuptor 5 minute sa se evapore sosul ramas.
Reteta File de peste cu citrice a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii