Pentru file de salau gratinat pestele se spala si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece.
Pentru file de salau gratinat pestele se spala si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Fileurile de salau se fierb in apa cu sare, piper, foi de dafin, ceapa si vin. Dupa fierbere, bucatile de salau se aseaza pe platou. Separat, se prepara un sos din unt incalzit, la care se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, cantitatea de lapte ramasa si se fierbe 10 minute. Se raceste, se adauga galbenusurile si sarea. Sosul obtinut se toarna peste bucatile de salau, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Fileul de salau gratinat se serveste cald, cu rondele de lamaie deasupra.
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu laptePlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii