Pentru file de salau provincial pestele se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.
Pentru file de salau provincial pestele se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc, se taie felii, iar jumatate din ele se taie in doua. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de peste se introduc la cuptor intr-o tava cu 50 ml ulei si se prajesc pe jumatate. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, piper, rosii taiate felii, pasta de tomate, 250 ml apa fiarta si se fierb 10 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga usturoi, sare si vin. in sosul format se aseaza bucatile de peste, deasupra rosii taiate jumatati si se introduc la cuptor 10 minute.
Fileul de salau provincial se serveste rece sau cald, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii