• curatati pestele de solzi si scoateti-i oasele • incingeti presa Breville Panini Maker si adaugati uleiul de
• curatati pestele de solzi si scoateti-i oasele
• incingeti presa Breville Panini Maker si adaugati uleiul de turte de masline
• asezonati pestele cu sare si piper si puneti-l cu pielea in jos si apasati pe el cu o spatula
• inchideti presa Breville Panini Maker
• taiati si tocati brunoise (cubulete mici) toate legumele (inclusiv usturoiul); in cazul castravetelui va trebui sa-i scoateti si miezul (locul care contine cea mai mare cantitate de apa)
• amestecati legumele cu uleiul de masline extravirgin
• gelatina lasati-o la hidratat in sucul de portocale
• pregatiti-o apoi la bain-marie conform instructiunilor de pe pachet si adaugati-o la frigider pana se incheaga
• dupa ce pestele s-a rumenit pe ambele parti, adaugati cele 2 linguri de zeama de lamaie si mai lasati-l cu presa deschisa cca. 2 min
• somonul se serveste mediu
• puneti apa la incalzit cu sare si adaugati varza de Bruxelles in apa clocotita
• fierbeti pentru 7-8 minute pana se inmoaie si daca doriti sa-i mentineti culoarea, atunci scoateti-o intr-o farfurie cu gheata
• optional, puteti sa sotati varza de Bruxelles intr-o tigaie cu putin unt, un catel de usturoi si o crenguta de cimbru uscat.
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaBranzoaicele sarate sunt o gustare delicioasa, se prepara usor, si ti se topesc pur si simplu in gura. Se pot umple cu branza...
BranzoaiceEste o reteta dietetica si una dintre cele mai apreciate de familia mea, este gustoasa si sanatoasa! Retete dietetice
Tocana de fasole pastaiChiar ca este un chec economic...are putine ingrediente ce de obicei le avem deja in casa...se face rapid si este tare pufos...
Desert chec economicSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii