Pentru file de stiuca rasol pestele se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru file de stiuca rasol pestele se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se fierb intr-un litru de apa cu ceapa, piper, sare si ulei. Cand legumele sunt fierte, se adauga otet si bucatile de peste si se fierb cca 5-7 minute.
Fileul de stiuca rasol se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii