Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie felii subtiri . Feliile de cartofi se oparesc cinci minute intr-o oala cu apa clocotita, se scurg bin
Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie felii subtiri .
Feliile de cartofi se oparesc cinci minute intr-o oala cu apa clocotita, se scurg bine.
Se freaca bine brnza cu smintina.
Se incalzeste cuptorul la 210°C
Se taie 6 patrate mari de hirtie pergament/copt, se pune la mijloc cu o lingura de amestec smintina+Boursin, se acopera cu citeva felii de cartof si citeva de dovlecel, deasupra se pun fileurile de somon sarate si piperate, peste ele se repartizeaza restul de felii de dovlecel si cartof, deasupra se pune restul de amestec Boursin+smintina si se presara cu piper roz.
Se infasoara totul in hirtia pergament si se da la cuptor 10 minute.
Se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii