Friptura cu somon si sparanghel prajit

Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g. cartofi noi
  • 2 linguri otet balsamic
  • 8 lastari de sparanghel
  • 100 g rosii cherry
  • o lingura de otet balsamic
  • 2 fileuri de somon a 140 gr fiecare
  • o mana frunze de busuioc

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 C.

Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 de minute.

Se adauga sparanghelul si se amesteca cu cartofii. Se pune tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Se adauga in tava rosiile cherry si otetul. Se aseaza peste intre legume ca sa prinda gustul lor. Se pune si restul de ulei in tava si se pune din nou la cuptor timp de aproximativ 15 minute pana se coace somonul.

Se ia tava din cuptor si se imprastie frunzele de busuioc peste friptura.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori