Friptura cu somon si sparanghel prajit

Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g. cartofi noi
  • 2 linguri otet balsamic
  • 8 lastari de sparanghel
  • 100 g rosii cherry
  • o lingura de otet balsamic
  • 2 fileuri de somon a 140 gr fiecare
  • o mana frunze de busuioc

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 C.

Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 de minute.

Se adauga sparanghelul si se amesteca cu cartofii. Se pune tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Se adauga in tava rosiile cherry si otetul. Se aseaza peste intre legume ca sa prinda gustul lor. Se pune si restul de ulei in tava si se pune din nou la cuptor timp de aproximativ 15 minute pana se coace somonul.

Se ia tava din cuptor si se imprastie frunzele de busuioc peste friptura.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci