Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 d
Se incalzeste cuptorul la 200 C.
Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se lasa sa se rumeneasca la cuptor timp de 20 de minute.
Se adauga sparanghelul si se amesteca cu cartofii. Se pune tava la cuptor timp de aproximativ 15 minute. Se adauga in tava rosiile cherry si otetul. Se aseaza peste intre legume ca sa prinda gustul lor. Se pune si restul de ulei in tava si se pune din nou la cuptor timp de aproximativ 15 minute pana se coace somonul.
Se ia tava din cuptor si se imprastie frunzele de busuioc peste friptura.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii