Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul.
Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ciupercile se strecoara de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie cuburi. Ardeiul gras se spala si se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se taie marunt. Costita afumata se prajeste cu ceapa, se adauga ardeiul taiat, ciupercile, pasta de rosii, rosiile taiate, 200 ml apa, se amesteca si se fierb. Cand sunt aproape fierte se adauga boia de ardei dulce, ceapa, sare, piper si pestele. Se mai fierb 5 minute.
Gulasul din peste se serveste cald, cu garnitura de orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii