Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul.
Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ciupercile se strecoara de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie cuburi. Ardeiul gras se spala si se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se taie marunt. Costita afumata se prajeste cu ceapa, se adauga ardeiul taiat, ciupercile, pasta de rosii, rosiile taiate, 200 ml apa, se amesteca si se fierb. Cand sunt aproape fierte se adauga boia de ardei dulce, ceapa, sare, piper si pestele. Se mai fierb 5 minute.
Gulasul din peste se serveste cald, cu garnitura de orez.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii