Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul.
Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ciupercile se strecoara de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie cuburi. Ardeiul gras se spala si se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se taie marunt. Costita afumata se prajeste cu ceapa, se adauga ardeiul taiat, ciupercile, pasta de rosii, rosiile taiate, 200 ml apa, se amesteca si se fierb. Cand sunt aproape fierte se adauga boia de ardei dulce, ceapa, sare, piper si pestele. Se mai fierb 5 minute.
Gulasul din peste se serveste cald, cu garnitura de orez.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii