Hake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.
Hake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.
Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele amestecat cu usturoiul pisat, sarea, piperul si boiaua. Eu l-am lasat aproximativ 5 ore la marinat. Inainte sa-l pregatim, il lasam putin sa se scurga, il dam prin faina si-l asezam intr-un vas yena. Deasupra punem cubulete de margarina si busuioc. Acoperim vasul cu capac si-l introducem la cuptorul preincalzit circa 30-40 minute. Inainte de a-l scoate, indepartam capacul si-l mai lasam asa vreo 10-15 min pana devine auriu si se formeaza o crusta crocanta deasupra.
Hake la cuptor se serveste cald si cu garnitura la alegere.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii