Hering cu sos de mustar

Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos alb dintr-o lingura si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 heringi
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura unt
  • 2 lingurite mustar
  • 1 pahar cu lapte

Mod de preparare

Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos alb dintr-o lingura si jumatate de faina, un pahar cu lapte si o lingura de unt. Se pune totul la fiert, iar dupa ce a dat de cateva ori in clocot, se amesteca sosul cu mustarul si se freaca bine.


Heringii se servesc calzi, cu sosul de mustar, deasupra.

Alte retete:

Bors de peste Pastrav la cuptor Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori