Heringul este un peste putin pretentios, care poate fi gatit in aproape orice fel si va fi la fel de gustos si satios.
Heringii intregi (dar eviscerati) se pun intr-o tava, se presara sare, se adauga ceapa taiata rondele, vinul si se fierb, sub capac, cca 15-20 min. Se ia de pe foc si se adauga marul taiat felii, se pune capacul si se lasa sa se inabuse. Se amesteca smantana cu iaurtul si cu zeama de la jumatate de lamaie, se adauga sare si maslinele umplute, taiate rondele.
Pestii se pun pe un platou, se toarna sosul de smantana, apoi se aseaza rondele de ceapa si feliile de mar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii