Heringul este un peste putin pretentios, care poate fi gatit in aproape orice fel si va fi la fel de gustos si satios.
Heringii intregi (dar eviscerati) se pun intr-o tava, se presara sare, se adauga ceapa taiata rondele, vinul si se fierb, sub capac, cca 15-20 min. Se ia de pe foc si se adauga marul taiat felii, se pune capacul si se lasa sa se inabuse. Se amesteca smantana cu iaurtul si cu zeama de la jumatate de lamaie, se adauga sare si maslinele umplute, taiate rondele.
Pestii se pun pe un platou, se toarna sosul de smantana, apoi se aseaza rondele de ceapa si feliile de mar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii