Curatam macroul si asezonam cu sare si piper. Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1
Curatam macroul si asezonam cu sare si piper.
Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1 cescuta apa.
Turnati amestecul in tava peste bucatile de macrou.
Adaugam foile de dafin si piperul boabe.
Puneti tava in cuptorul incins la foc potrivit.
Coaceti pana ce pestele este bine patruns si serviti-l cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii