Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa r
Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa rosie se toaca marunt, usturoiul se preseaza, se pun intr-un castron impreuna cu Ketchup si condimente.
Se amesteca toate acestea si se umplu pestii - cam 2 lingurite pline in burta fiecaruia.
Fiecare peste se pune pe o bucata de folie de aluminiu, se ruleaza si se pun in tava unul langa altul.
Se coc in cuptorul preincalzit la 200°C (sau pe gratar) timp de 30 minute; eu in cuptor ultimele 10 minute am dat pe grill.
Se servesc cu mamaliguta si lamaie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii