Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Va trebuie 7 pesti.
Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Pestilor li se taie capetele si aripile, apoi li se scot maruntaiele.Se spala bine interior-exterior.
Intr-un castron se pun pestii, vinul, boiaua si sucul de la 1/2 de lamaie si se lasa la marinat cam 30 min.
Intre timp morcovul se rade, ceapa se taie julien. Rosiile se taie cubulete, iar mararul se taie fin. O lamaie si cealalta 1/2 de lamaie se taie felii. Dupa marinare, pestele se aseaza intr-o tava.
Adaugam ceapa, morcovul, rosiile si 1-2 felii de lamaie taiate sferturi. Zeama in care a stat pestele se toarna in tava.
Dam gust cu delikat si condimentam. Introducem pestele la cuptor 45 de min, la foc moderat. Dupa coacere asezam macroul pe un platou.
Din legumele coapte pastram cateva cuburi de rosii.
Restul de legume amestecate cu vinul din tava, le pasam cu blenderul. Se formeaza un sos.
Ornam macroul cu felii de lamaie si rosiile coapte pastrate.
Presaram cu marar verde.
Macroul la cuptor se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!
Tava Calve de la KitchenShop mi-ar fi utila la prepararea retetei !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii