Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Va trebuie 7 pesti.
Macrou la cuptor este o delicioasa reteta de peste pe care o puteti foarte rapid pregati. Pestilor li se taie capetele si aripile, apoi li se scot maruntaiele.Se spala bine interior-exterior.
Intr-un castron se pun pestii, vinul, boiaua si sucul de la 1/2 de lamaie si se lasa la marinat cam 30 min.
Intre timp morcovul se rade, ceapa se taie julien. Rosiile se taie cubulete, iar mararul se taie fin. O lamaie si cealalta 1/2 de lamaie se taie felii. Dupa marinare, pestele se aseaza intr-o tava.
Adaugam ceapa, morcovul, rosiile si 1-2 felii de lamaie taiate sferturi. Zeama in care a stat pestele se toarna in tava.
Dam gust cu delikat si condimentam. Introducem pestele la cuptor 45 de min, la foc moderat. Dupa coacere asezam macroul pe un platou.
Din legumele coapte pastram cateva cuburi de rosii.
Restul de legume amestecate cu vinul din tava, le pasam cu blenderul. Se formeaza un sos.
Ornam macroul cu felii de lamaie si rosiile coapte pastrate.
Presaram cu marar verde.
Macroul la cuptor se serveste cald cu garnitura de cartofi natur. Pofta buna!
Tava Calve de la KitchenShop mi-ar fi utila la prepararea retetei !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii