Macrou la cuptor

Macrou la cuptor, cu foi de dafin si coriandru (o mirodenie cu note subtile de piper si lamaie) alaturi de rosii cherry.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Macrou la cuptor

Ingrediente

  • 5 macrouri
  • ulei
  • Mirodenii:
  • sare
  • cateva foi de dafin si coriandru
  • Pentru decor:
  • cateva rosii cherry
  • cateva felii de lamaie

Mod de preparare

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza. Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei, apoi se condimenteaza dupa gust. Eu am pus cateva foi de dafin, putina sare si coriandru. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea nu am mai folosit piper, iar lamaie am pus mai putina. Se asaza pestele in tava pe un strat subtire de ulei si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute. Se serveste cu felii de lamaie si cateva rosioare cherry. Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/04/peste-la-cuptor.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc