Macroul pe pat din legume este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se curata, se spala, se stropeste cu otet si se sareaza.
Macroul pe pat din legume este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se curata, se spala, se stropeste cu otet si se sareaza, apoi lasam sa stea o jumatate de ora. In tava punem ulei, peste care punem legumele curatate, spalate si taiate julien. Clatim pestele de sare si otet si il punem peste zarzavat. Taiem rosiile rondele, le punem deasupra, turnam vinul si dam la cuptor timp de o ora.
Macrou pe pat din legume
Macroul pe pat din legume se decoreaza cu telina tocata fin.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii