Mancare de calcan cu unt si capere

Se spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se scoate pielea si se pune calcanul p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg calcan
  • 130 gr unt
  • patrunjel verde tocat
  • capere
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Se spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se scoate pielea si se pune calcanul pe un platou, iar apoi se garniseste cu capere inabusite in unt. Se amesteca putin otet cu putina supa in care a fiert calcanul si se toarna peste acesta. Se adauga si untul fierbinte iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Bors de peste

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc