Pentru marinata cu stavrid pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se scurge de apa. Ceapa, morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru marinata cu stavrid pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se scurge de apa. Ceapa, morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in apa. Lamaia se spala si se taie felii. Pestele se sareaza, se pipereaza si se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si 50 ml apa si se inabusa la cuptor cca 10 minute. Separat, se inabusa morcovii, ceapa si telina in 50 ml ulei si 50 ml apa, se adauga faina dizolvata si pasta de tomate diluata, otet, sare, foi de dafin, apa necesara si se fierb cca 15 minute. Cand legumele sunt fierte, se paseaza. Sosul obtinut se toarna peste peste, impreuna cu vin si 1 din legatura de patrunjel verde. Preparatul se introduce la cuptor cca 10 minute.
Marinata cu stavrid se serveste rece, cu patrunjel verde deasupra si rondele de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii