Medalion de somon cu sparanghel, o mancare extrem de gustoasa, gatita usor.
Medalion de somon cu sparanghel, o mancare extrem de gustoasa, gatita in sousvide.
Iata cum se prepara:
• asezonati somonul cu sare si piper, felii de lamaie si asezati-l intr-un vas termorezistent. Se pune in cuptor, la 180 grade C, timp de 15-20 minute, in functie de cat de gros este file-ul.
Se poate pregati si pe grill.
• curatati sparanghelul putin (1 data pe fiecare parte, pana dati de fibra, lasandu-i varful intact), taiati-i terminatia mai lemnoasa si adaugati-l in apa clocotita cu sare pentru 3-4 minute
• scoateti-l apoi in gheata ca sa isi pastreze culoarea si textura.
• optional, il puteti sota in unt cu putin ulei si un catel de usturoi pentru 2 minute in tigaie
• radeti cascaval deasupra si luati sparanghelul din tigaie in momentul in care acesta s-a topit
• scoateti somonul din cuptor si lasati-l la odihnit cca. 5-10 minute.
• optional, il puteti breza 30 de secunde pe fiecare parte, pentru un aspect brun auriu.
• somonul se serveste medium. Se poate stropi cu putin ulei aromatizat.
Pofta buna!
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii