• asezonati somonul si vidati-l impreuna cu rondelele de lamaie, uleiul de masline si crenguta de rozmarin, folosind
• asezonati somonul si vidati-l impreuna cu rondelele de lamaie, uleiul de masline si crenguta de rozmarin, folosind aparatul de vidat FoodSaver
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 48 ⁰C pentru 30 de minute; daca bucata de somon este mai groasa, puteti sa-l lasati pana la 40-45 de minute – verificati cu un termometru daca temperatura din mijloc atinge 47 ⁰C
• curatati sparanghelul putin (1 data pe fiecare parte, pana dati de fibra, lasandu-i varful intact), taiati-i terminatia mai lemnoasa si adaugati-l in apa clocotita cu sare pentru 3-4 minute
• scoateti-l in gheata si dati-i soc termic
• optional, il puteti sota in unt cu putin ulei si un catel de usturoi pentru 2 minute in tigaie
• radeti cascaval deasupra si luati sparanghelul din tigaie in momentul in care acesta s-a topit
• scoateti somonul din SousVide si lasati-l la odihnit cca. 10 minute
• optional, il puteti breza 30 de secunde pe fiecare parte, pentru un aspect brun auriu
• somonul se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiSpalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si cateva...
Ardei bulgaresti cu telina in otetInca o reteta fara zahar, pregatita cu produse de la Bunatati din Natura. Asa cum am mai zis, se poate sa facem...
Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zaharSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii