Tartele cu peste sunt delicioase la apertiv. Daca aveti aluatul de tarta pregatit atunci se pregatesc foarte rapid. Daca nu, atunci pregatirea acestei retete cu peste dureaza circa o ora.
Tartele cu peste sunt delicioase la apertiv. Daca aveti aluatul de tarta pregatit atunci se pregatesc foarte rapid. Daca nu, atunci pregatirea acestei retete cu peste dureaza circa o ora.
Pentru aluat untul se freaca cu galbenusul si cu un praf de sare. Adaugam apoi faina putin cate putin si un pic de apa. Aluatul se framanta pana cand nu se mai lipeste de maini.Ungem formele de tarta sau formele de briose cu putin ulei. Intindem aluatul, apoi taiem si punem aluatul in forme imbracand si peretii.
Acoperim aluatul cu folie de aluminiu, pentru a se coace frumos, fara sa se umfle.Coacem circa 15-20 de minute pana se rumeneste frumos. Scoatem formele din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Pentru umplutura bucatile de ton se amesteca cu boabele de porumb, ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri, rosiile curatate si taiate cubulete mici. Adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Umplem tartele cu aceasta salata.
Mini-tartele cu peste se servesc calzi sau reci cu o felie de lamaie.
Pentru aceasta minunata reteta ar fi ideal:Tava pentru briose marca Kitchen Craft,de la Kitchenshop.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii