Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Buca
Morunul (nisetru)se curata si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Sosul de lamaie (a la grec) se prepara, folosind reteta respectiva. Bucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se asaza pe platou. Peste bucatile de morun (nisetru) se toarna sos de lamaie. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din rondele de lamaie.
Se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii