Ostropel de stavrid

Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald. In uleiul ramas punem cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg stavrid
  • 300 ml pulpa de rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 lg faina
  • 2 lg ulei
  • tarhon uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • Pentru decor
  • castravete

Mod de preparare

Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald.

In uleiul ramas punem cateii de usturoi si adaugam ardeiul taiat fin.

Odata inmuiat adaugam 200 ml apa calda, pestele, pulpa de rosii tocata. Mai adaugam si tarhon, cimbru, sare si piper apoi punem cratita la cuptor pentru 30 de minute.
Decoram cu felii de castravete

Alte retet de peste

Pastrav cu legume

Peste la cuptor

Zacusca de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori