Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald. In uleiul ramas punem cate
Se curata pestele si se pudreaza cu faina. Il prajim usor in ulei bine incins, la foc iute. Se scoate si se pastreaza cald.
In uleiul ramas punem cateii de usturoi si adaugam ardeiul taiat fin.
Odata inmuiat adaugam 200 ml apa calda, pestele, pulpa de rosii tocata. Mai adaugam si tarhon, cimbru, sare si piper apoi punem cratita la cuptor pentru 30 de minute.
Decoram cu felii de castravete
Alte retet de peste
Pastrav cu legume
Peste la cuptor
Zacusca de peste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai...
Ciorba taraneasca de purcelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii