Papara de peste

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • pestisori curatati
  • otet
  • 5 oua
  • usturoi verde.

Mod de preparare

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, batem 5 oua ca la omleta si punem peste peste. Dupa ce s-a copt, tocam putin usturoi verde si punem deasupra.


Papara de peste se serveste cu mamaliga si un vin alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori