Papara de peste

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • pestisori curatati
  • otet
  • 5 oua
  • usturoi verde.

Mod de preparare

Papara de peste este o mancare cu peste simpla si delicioasa. Se pun in tigaie 200 g unt, iar cand este fierbinte se pun pestisorii curatati, spalati si stropiti cu putin otet. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, batem 5 oua ca la omleta si punem peste peste. Dupa ce s-a copt, tocam putin usturoi verde si punem deasupra.


Papara de peste se serveste cu mamaliga si un vin alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci