Papiote de peste

1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Papiote de peste

Ingrediente

  • file peste; usturoi
  • piper
  • sare
  • praz; ardei; rosii; boia de ardei; lamaie verde / galbena ; cimbru
  • marar uscat

Mod de preparare

1. Intr-o foaie de aluminiu, destul de marisoara, am pus doua fileuri frumoase de peste eu am pus usturoi pisat fin, piper, si am taiat rondele un praz ;

3. Am adugat bucatele mici de ardei; As fi pus si rosii taiate felii, dar eram in ruptura de stoc!

4. Am adugat boia de ardei, felii de lamiie verde (lime), puteti pune lamiie normala.

5. Am adaugat cimbru si marar uscat.

Si am trecut la impachetarea papiotei:

Se ridica colturile in sus, si se impacheteaza marginile cit mai strins posibil, cu atentie sa nu rupeti aluminiul!

Se baga la cuptor cam 20-30 minute .

Ce apreciez eu cel mai mult la felul acesta de a gati este ca nimic nu e "batut in cuie", puteti pune ce legume doriti voi, urmarind doar propriile gusturi, idei sau pofte!

Si e simplu de facut si de prezentat!

Reteta propusa de iulia13.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci