Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca un
Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca untul usor la foc mic. de indata ce se ingroasa sosul se adauga caperele si se tin la cald.
Se zdrobesc cartofii cu o furculita, apoi se adauga untul si patrunjelul si se condimenteaza bine.
Se incinge putin ulei si un cub de unt intr-o tigaie. Apoi se adauga pestele care se prajeste cate 3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste fileul.
Se serveste pe pat de cartofi, si deasupra se pune fileul si deasupra sosul de unt alb.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii