Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca un
Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca untul usor la foc mic. de indata ce se ingroasa sosul se adauga caperele si se tin la cald.
Se zdrobesc cartofii cu o furculita, apoi se adauga untul si patrunjelul si se condimenteaza bine.
Se incinge putin ulei si un cub de unt intr-o tigaie. Apoi se adauga pestele care se prajeste cate 3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste fileul.
Se serveste pe pat de cartofi, si deasupra se pune fileul si deasupra sosul de unt alb.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii