Pastrav a la Venitienne

Trei pastravi i-am pregatit astfel: Am batut aprox. 70 g unt moale, apoi an adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pastrav a la Venitienne

Ingrediente

  • 3 pastravi
  • 70 g de unt
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • coaja de lamaie
  • ulei vegetal
  • menta
  • rozmarin

Mod de preparare

Trei pastravi i-am pregatit astfel: am batut aprox. 70 g unt moale, apoi am adaugat 1 lingurita sare, una piper si trei catei de usturoi zdrobiti, am amestecat bine apoi am incorporat o lingura rozmarin, o lingura menta, 1/2 lingura cimbru, toate tocate si o lingurita coaja de lamaie. Am umplut pestii cu acest unt. I-am pus intr-un vas si am pus peste ei ulei vegetal (eu am folosit de masline), i-am acoperit si i-am lasat la marinat, in frigider, 1 ora.

Apoi i-am tavalit prin cateva linguri de pesmet amestecat cu 1/2 lingura rozmarin si 1/2 lingura menta si i-am pus la cuptor, pe un gratar cu o tava cu hartie de copt dedesubt, la 180 gr cu ventilatie timp de 15-17 minute.


Pot fi serviti cu mamaliguta si sos aioli.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci