Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in in

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc pastrav (curatat)
  • 2 linguri de margarina
  • 1 lingura de faina
  • 110 gr „floare vioara” tocata marunt sau poate fi inlocuita cu fire de asparagus
  • 1 lingura tarhon (uscat)
  • 1 lingura suc de lamaie
  • ¼ cana de vin alb
  • ¼ cana de pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in interior cat si pe exterior. Cealalta jumatate de margarina se incalzaste in tigaie si se pune „”floarea de vioara” la prajit pana se inmoaie. Cand este gata se presara cu tarhon, sare si piper, se toarna peste ea vinul alb si sucul de lamaie si se lasa pe foc inca 1 minut. Se ia de pe foc si se amesteca cu pesmet si oua si se umple pestele cu acest aluat.

Mod de servire:
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori