Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in in
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu sare si piper, atat in interior cat si pe exterior. Cealalta jumatate de margarina se incalzaste in tigaie si se pune „”floarea de vioara” la prajit pana se inmoaie. Cand este gata se presara cu tarhon, sare si piper, se toarna peste ea vinul alb si sucul de lamaie si se lasa pe foc inca 1 minut. Se ia de pe foc si se amesteca cu pesmet si oua si se umple pestele cu acest aluat.
Mod de servire:
Alte retete recomandate
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaSupa de salata verde este o reteta de supa usoara, acrisoara, perfecta pentru zilele de primavara. Azi va prezint reteta unei...
Supa de salata verde cu iaurtPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO idee minunata pentru aperitiv la o masa festiva!
Rulada tricolora umpluta cu crema de branzaReteta de prajitura pufoasa cu capsuni. Prajitura pufoasa cu capsuni reteta simpla. Retete de prajituri cu capsuni. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu capsuni
Comentarii