Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la fo
Curatam pestele pestele si il spalam. Il calim in 2 linguri de ulei, ceapa verde, adaugam orezul, o cana de apa fierbinte si il lasam sa fiarba la foc mic.
Cand orezul e fiert se adauga sofranul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ungem pastravii cu ulei se presara sare si piper, faina si usturoi pisat si se umpla cu compozitia de orez.
Ii asezam intre-o tava unsa cu ulei si ii introducem la cuptor.
Taiem legumele fasii si le calim in 2 linguri ulei cu 50 ml apa.
Se lasa sa se inmoaie.
Servim pestele alaturi de legume calite
Alte retete cu mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu lamaie
Macrou in folie la cuptor
Pastrav la cuptor cu cartofi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii