Pastrav cu maioneza

Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu peste.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 100 gr maioneza
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pastravul cu maioneza este o mancare sanatoasa si gustoasa. Pentru a prepara aceasra reteta cu peste pastravii se curata, apoi se spala cu apa rece. Se curata morcovul, telina si ceapa, dupa care se taie telina si morcovul bastonase, iar ceapa se lasa intreaga. Se pun legumele la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Dupa ce au fiert 10 minute, se adauga pastravii, otetul si uleiul de masline. Se potriveste de sare si piper si se fierbe pestele impreuna cu legumele la foc mic, cca 20 de minute.


Morcovii si telina se servesc pe o farfurie, impreuna cu pastravii calzi si maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc