Striviti piperul verde. Topiti 50 g de unt in tava pe care o veti introduce la cuptor, adaugati otetul, piperul verde pisat, piperul negru, piperul al
Striviti piperul verde. Topiti 50 g de unt in tava pe care o veti introduce la cuptor, adaugati otetul, piperul verde pisat, piperul negru, piperul alb si sarea. Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la cuptor 15 minte, dupa care scoateti tava si adaugati sucul de lamaie, rondele de lamaie taiate in patru, caperele si restul de unt.
Garnitura: cartofi natur
Recomandari:
Se serveste cu vin alb sec.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de dovlecei a la grec este o ciorba usoara si acrisoara cu dovlecel. Este o supa potrivita pentru orice moment.
Ciorba de dovlecei a la grecLa noi in casa se maninca in fiecare zi ciorba sau supa. Aceasta ciorba o prepar mai des toamna pentru ca am la dispozitie...
Ciorba de curcan cu legumeO reteta usoara plina de legume si vitamine pe care o putem consuma si in timpul postului.
Tocana de legume cu orez pentru iarnaUn desert simplu, dar spectaculos! Straturi diferite ca si arome si texturi. Incepem cu aluatul de tarte. Unul simplu si usor...
Desert tarta cu zmeura si ciocolataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii