Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pastrav, ardei, ardei iute, ceapa, praz, suc de rosii, busuioc, sare, piper si ulei.
Pestii se curata, se spala si se lasa apoi la scurs pe un prosop absorbant. Se sareaza, se pipereaza si apoi se presara atat pe interior cat si pe exterior cu cimbru si busuioc. Se curata ceapa, prazul, ardeii si se taie fasii. Se calesc in ulei, apoi se adauga sarea, piperul, ardeiul iute maruntit si sucul de rosii. Se adauga la sfarsit si busuiocul verde. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se prajesc pastravii in ulei incins, apoi se scot pe un platou si se servesc cu sosul picant.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii