Pastravii se spala, se presara cu sare si se stropesc cu suc de lamaie. Se lasa sa stea 10 minute. Verdeturile se impart in 4 legaturi si se pun in in
Pastravii se spala, se presara cu sare si se stropesc cu suc de lamaie. Se lasa sa stea 10 minute. Verdeturile se impart in 4 legaturi si se pun in interiorul pastravilor. Se preincalzeste gratarul. Se taie 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu unt. Se aseaza pastravii in folie si se impacheteaza. Se frig la gratar, cam 6 minute pe fiecare parte. Folia se desface cu grija si sucul se scurge intr-un vas, ce se pune pe gratar. Se adauga vinul, untul, zaharul, sarea, piperul.
Sosul se serveste separat, alaturi de pastravi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtUn desert cu o combinatie irezistibila: ciocolata si visine! Este o rulada umpluta cu ciocolata, taiata in felii mai groase...
Desert rulada cu crema de ciocolataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii