Pastravii se spala, se presara cu sare si se stropesc cu suc de lamaie. Se lasa sa stea 10 minute. Verdeturile se impart in 4 legaturi si se pun in in
Pastravii se spala, se presara cu sare si se stropesc cu suc de lamaie. Se lasa sa stea 10 minute. Verdeturile se impart in 4 legaturi si se pun in interiorul pastravilor. Se preincalzeste gratarul. Se taie 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu unt. Se aseaza pastravii in folie si se impacheteaza. Se frig la gratar, cam 6 minute pe fiecare parte. Folia se desface cu grija si sucul se scurge intr-un vas, ce se pune pe gratar. Se adauga vinul, untul, zaharul, sarea, piperul.
Sosul se serveste separat, alaturi de pastravi. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii