Pastrav de Craciun

Se curata pestii in interior si in exterior, se sareaza si se lasa 2 ore. Se aseaza bucatile de peste intr-o tigaie, se pun cate o lingurita de unt i

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 buc de pastrav / persoana 200 gr unt sare cate o ramura de brad de 4-5 cm / pastrav

Mod de preparare

Se curata pestii in interior si in exterior, se sareaza si se lasa 2 ore. Se aseaza bucatile de peste intr-o tigaie, se pun cate o lingurita de unt in burta fiecarui peste si cate o ramura de brad. La foc mediu se prajesc cca 10 minute, acoperite cu aluminiu.


Este o reteta foarte diferita dar care sigur se va solda cu aplauze Alte mancaruri retete recomandate: Dovlecei umpluti Salata icre Salata peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci