Se curata pastravii, apoi se spala, se presara cu sare si piper, dupa care se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu unt si ulei de mas
Se curata pastravii, apoi se spala, se presara cu sare si piper, dupa care se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu unt si ulei de masline. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se scot pe un platou si se pastreaza la cald. Se topeste untul ramas in alta tigaie, se adauga sucul de la 1 lamaie si patrunjelul tocat marunt. Se lasa sa dea in 2-3 clocote, apoi se toarna totul peste pastravii prajiti.
Se servesc pastravii calzi, ornati cu felii de lamaie.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii