Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul ta
Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul taiat marunt, se amesteca bine si se da la o parte acoperind tigaia. Intr-un castron se amesteca orezul, rosiile proaspete si cele uscate taiate marunt, semintele de pin si migdalele (prajite un pic), ceapa calita, ierburile provensale, sare, piper
pestele se aseaza pe folie de aluminiu sau hartie de copt si se umple cu amestecul de orez si rosii.
Se stropeste cu ulei si se impacheteaza, se da la cuptorul incalzit timp de 25-30 minute.
Se serveste cu lamaie si salata.
Alte retete de peste recomandate:
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii