Pastrav umplut

Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pastrav umplut

Ingrediente

  • 1 pastrav
  • o cana de cup orez fiert
  • 3 rosii mici
  • 3 rosii uscate
  • 1 ceapa mica
  • 1 feliuta ghimbir
  • 50 gr seminte pin
  • migdale feliate
  • cateva linguri ulei masline
  • ierburi provensale
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul taiat marunt, se amesteca bine si se da la o parte acoperind tigaia. Intr-un castron se amesteca orezul, rosiile proaspete si cele uscate taiate marunt, semintele de pin si migdalele (prajite un pic), ceapa calita, ierburile provensale, sare, piper

pestele se aseaza pe folie de aluminiu sau hartie de copt si se umple cu amestecul de orez si rosii.

Se stropeste cu ulei si se impacheteaza, se da la cuptorul incalzit timp de 25-30 minute.


Se serveste cu lamaie si salata.

Alte retete de peste recomandate:


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci