Pastravi a la russe

Pentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pastravi - 1 kg
  • salata à la russe - 500 g
  • maioneza - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • otet - 15 ml
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • sare dupa gust
  • piper boabe

Mod de preparare

Pentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Se pregatesc maioneza si salata à la russe. Ceapa, morcovii ti telina se fierb in apa cu sare, otet si piper boabe. Se adauga peste pastravi si se fierb cca 10 minute. Pastravii se racesc si se curata de piele. Salata à la russe se monteaza pe platou; peste aceasta se aranjeaza pastravii si se orneaza cu maioneza.

Pastravii a la russe se servesc rece, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc