Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se usuca si se dau prin faina. Se taie rondele ceapa si cealalta juma
Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se usuca si se dau prin faina. Se taie rondele ceapa si cealalta jumatate de lamaie, iar foaia de dafin se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura, se inconjoara cu felioare de ceapa si se decoreaza cu felii de lamaie, se stropesc cu ulei, se presara cu foile de dafin si se toarna usor berea, care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie de staniol si se introduce in cuptor la foc potrivit o jumatate de ora. Se scoate, se indeparteaza folia de staniol si se mai pune la cuptor 10 minute sa se rumeneasca.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii