Perisoarele cu sos de rosii este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se amesteca toate la un loc, se pun ouale batute ca la omleta, se framanta bine.
Perisoarele cu sos de rosii este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se amesteca toate la un loc, se pun ouale batute ca la omleta, se framanta bine, dupa care se fac perisoare, se fierb in apa clocotita timp de zece pana la 15 minute.
Perisoarele cu sos de rosii se servesc fierbinti cu suc de rosii picant, unt topit si verdeata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii