Conform dictonului "nicio casa fara peste", aceasta reteta este ideala pentru un pranz de duminica, pentru cei carora nu le lipseste pestele de pe masa.
Mod de preparare:
Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper dupa gust; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.
Pestele se serveste cu garnitura: cartofi fierti, taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii