O reteta usoara si dietetica
Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate feliute, vanata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o canita de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pana iese uleiul deasupra. Separat, se taie batogul de peste si se amesteca cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si piper. Se monteaza preparatul, folosind un inel rotund in care punem prima data zacusca de ciuperci si apoi, batogul de peste. Preparatul se decoreaza cu felii de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii