Se curata si se spala cartofii. Se taie ca pentru cartofi prajiti, dar mai mari. Se spala si despica in buchetele conopida. Se opareste conopida in a
Se curata si se spala cartofii. Se taie ca pentru cartofi prajiti, dar mai mari. Se spala si despica in buchetele conopida. Se opareste conopida in apa cu sare cateva minute. Se aseaza intr-o tava de cuptor cartofi, conopida, apa, uleiul, si se sareaza, pipereaza dupa gust (se poate si fara pentru cei care tin regim).Se pune la cuptor pentru 20 minute si se verifica daca s-au inmuiat si cartofi. Se toarna rosiile, se pun foile de dafin, si usturoiul taiat feliute. Se mai da 10-15 minute la cuptor pana s-au fiert un pic si rosile, apoi se aseaza deasupra pestele curatat si spalat. Se mai lasa 15 minute la cuptor.
Se poate servi optional cu sos de usturoi pe deasupra.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii