Peste cu dafin si otet

Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu otet si dafin sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, otet, dafin, ulei, sare, piper, mustar, ceapa, morcovi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste (scrumbii
  • heringi sau macrou)
  • 250 ml apa
  • 150 ml otet
  • 50 ml ulei
  • sare
  • foi de dafin
  • piper
  • mustar boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se taie bucati, inlaturand capul si coada. Se aseaza in galetute de plastic, cate 10 bucati de peste in fiecare.

Cepele si morcovii se taie si se pun la fiert impreuna cu apa, otetul, sarea, foile de dafin,uleiul, mustarul si peperul boabe, cam 15 minute.

Ingredientele fierte se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se adauga peste pestele crud.


Se lasa la marinat 6-7 zile, amestecand din cand in cand.

Alte retete recomandate:

Mancare de urzici

Ciuperci la cuptor

Ciorba de salata verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori