Peste cu legume este o mancare usoara si foarte gustoasa, perfecta pentru cei care mananca mult peste. Pentru aceasta reteta este nevoie de: peste, morcovi, cartofi.
Pestele cu legume va fi preferatul familiei dupa un sezon de mancaruri mai grele pentru stomac. Se curata cartofii si morcovii si se pun la fiert taiati in bucati mari. Dupa ce s-au fiert se scot pe un platou si este gata garnitura pentru peste. Separat, se fierbe pestele si dupa ce e gata se pune in mijlocul legumelor pe platou si se presara un praf de sare. Pestele se poate asezona cu putin usturoi pisat, dupa gust.
Alte retete cu peste:
Stiuca umpluta la cuptor
Placinta cu ton
Platica la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii