Peste cu legume aburinde

Peste cu legume este o mancare usoara si foarte gustoasa, perfecta pentru cei care mananca mult peste. Pentru aceasta reteta este nevoie de: peste, morcovi, cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 peste
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • sare

Mod de preparare

Pestele cu legume va fi preferatul familiei dupa un sezon de mancaruri mai grele pentru stomac. Se curata cartofii si morcovii si se pun la fiert taiati in bucati mari. Dupa ce s-au fiert se scot pe un platou si este gata garnitura pentru peste. Separat, se fierbe pestele si dupa ce e gata se pune in mijlocul legumelor pe platou si se presara un praf de sare. Pestele se poate asezona cu putin usturoi pisat, dupa gust.


Alte retete cu peste:

Stiuca umpluta la cuptor

Placinta cu ton

Platica la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori