Pestele cu orez si ciuperci este o reteta usor digerabila si contine ingredientele: crap, ciuperci, orez.
Pestele cu orez si ciuperci se prepara astfel: curatam bine pestele si ii scoatem fileul, dupa care in asezonam cu sare si piper. Curatam ceapa si o tocam, apoi o punem la calit. Adaugam orezul si apa, si il lasam la fiert. Dam gust cu condimentele. Spalam si ciupercile, le tocam si le inabusim in unt, Intr-o tava punem orezul si, deasupra punem pestele. Condimentam si stropim cu vin. Bagam tava la cuptorul preincalzit. Cand pestele e rumen se poate scoate.
Alte retete cu peste recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii