Presara cu sare feliile de peste, condimenteaza-le pe o parte cu vegeta, iar pe cealalta parte cu busuioc. Lasa-le sa stea 15 minute. Intre timp unge
Presara cu sare feliile de peste, condimenteaza-le pe o parte cu vegeta, iar pe cealalta parte cu busuioc. Lasa-le sa stea 15 minute. Intre timp unge tava cu grasime. Trece crapul prin faina cu boia si aseaza feliile in tava, una langa cealalta. Presara fiecare felie cu usturoi tocat si pune preparatul in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Dupa 15 minute intoarce feliile si toarna smantana peste ele, in care amesteca in prealabil ouale. Dupa 10 minute stropeste-le cu otet si prajeste-le inca cateva minute.
Alte preparate culinare recomandate:
Tocana pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii