Peste cu sos de smintina

Se rumenesc bucatile de peste in unt, cu ceapa taiata felii. Se toarna smintina deasupra, amestecata cu pasta de ardei. Se acopera si se fierbe incet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¾ kg peste
  • 2 cepe
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 200 g smintina acra
  • 2 galbenusuri
  • 100 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se rumenesc bucatile de peste in unt, cu ceapa taiata felii. Se toarna smintina deasupra, amestecata cu pasta de ardei. Se acopera si se fierbe incet 15 minute. Se gusta de sare. Se scoate pestele pe o farfurie. Se strecoara sosul si se leaga cu galbenusurile. Se toarna peste peste si se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc